غسان سلامة في جامعة بنغازي مجتمعاً مع اتحاد الطلبة

غسان سلامة في جامعة بنغازي مجتمعاً مع اتحاد الطلبة المنبثق عن مجلس النواب: لم أكن لأرد أن يمر الأسبوع الأول من اقامتي في ليبيا من دون أن أزور هذه المدينة، لم أكن لأرد للحظة واحدة أن لا ابدا زيارتي ببنغازي بزيارة جامعتها. أكون بين اهلي المقربين عندما اكون في الجامعة.
لقد هالني حجم الدمار الذي أصاب ابنية هذه الجامعة الجميلة، لكني كلي تفاؤل بكم. فالسلاح يدمر البناء ولكن لن يمنعكم من أن تبنوا مستقبلكم. المستقبل يبنى

حجراً حجراً بالعلم والمعرفة والتحصيل.

SRSG Ghassan Salame at Benghazi University with Students Union emanated from HoR: Wouldn't want my first    week in Libya to pass without visiting this city, I also wouldn't want for a second not to start my visit in Benghazi from its university. Here, I am with my close family.

War destroys buildings but can't deter you from building your future. Appalled by the scale of destruction this beautiful city has sustained But I am hopeful about you. The future is built block by block through acquiring education and knowledge.